Heemstedestraat 80, 1058 NP Amsterdam Openingstijden: DIner 16.00 uur - 23.00 uur. Lunch donderdag t/m zondag 12.00 uur t/m 15.00 uur +31-20-4083702

Overons


Cedars verwijst naar de cederboom, het nationale symbool van Libanon. De statige cederboom staat voor kwaliteit, kracht, schoonheid en waardigheid. Dit zijn stuk voor stuk elementen die wij in onze gerechten, service en sfeer terug laten komen.
Dit doen wij sinds 2007 met veel genoegen aan de Westlandgracht in Amsterdam.

Op onze unieke locatie aan het water, met een zonneterras én eigen gratis parkeergelegenheid, hebben we de afgelopen jaren een geweldige groep aan regelmatig terugkerende gasten opgebouwd.

Wij bieden onze gasten een unieke ervaring waarbij we naast het restaurant ook een cocktailbar en loungegedeelte hebben om een nog mooiere ervaring te kunnen bieden. Daarnaast bieden we een mooie mogelijkheid aan voor al onze gasten om kennis te maken met onze gastvrijheid en zich alzo een middag, avond of nacht in bruisend Beiroet te wanen.
Tot snel bij Cedars.

Overde Libanese keuken

Libanon is een klein en dichtbevolkt land aan de uiterste oostkust van de Middellandse zee. De combinatie van bergen en kust geven Libanon een bijzonder klimaat. Dit zie je terug in de verscheidenheid aan producten die het land te bieden heeft. Tel daarbij al het moois op dat meegenomen is door de vele handelsreizigers die Libanon in het verre verleden aandeden.
Zo brachten Irakezen dadels, de Palestijnen gedroogd fruit, de Armeniërs rundvlees, de Italianen deegwaren en de Fransen wijn en azijn. Hiermee is de basis voor de meest verfijnde en bejubelde keuken van het Midden-Oosten gelegd.

Dit vindt men terug bij Cedars.