Kies per tafel uw eigen rondreis door de Libanese keuken.
Kies per tafel uw eigen rondreis door de Libanese keuken.
Kies per tafel uw eigen rondreis door de Libanese keuken.
Een vezelrijke friszure salade van peterselie, uitjes, tomaten en bulgur met een hint van citroen.
Een vezelrijke friszure salade van peterselie, uitjes, tomaten en bulgur met een hint van citroen.
Een romige blend van kikkererwten en tahine met groente.
Een romige blend van kikkererwten en tahine met en Jalapenos
Een lichtpittige verleiding van geroosterde rode paprika’s, gekarameliseerde uien en walnoten, afgemaakt met een vleugje granaatappelmelasse.
Langzaam gekooke rolletjes van druivenbladeren gevuld met gekruide rijst.
Een verfrissende kipsalade gekleed in een romige tahinisaus gemengd met knoflook en citroensap, opgefrist met fijngehakte peterselie.
Knapperige goudbruine filodeegrolletjes gevuld met kaas
In een citroenvormig exquise mengsel van fijngehakt lamsgehakt vermengd met bulgur en gekruid met Libanese 7 specerijen en pijnboompitten
Een met gekruid gehakt royaal gevulde pita brood
Gegrilde gamba’ uit de oven in cen pittige mix van fijngehakte Knoflook, rode chil, afgewerkt met citroensaps oljfolie en verse
koriander
Gegrilde halloumi-kaas geserveerd met rijpe tomaten, een perfecte combinatie van zoute kaas en zoete tomaten, op smaak gebracht met een vleugie olijfolie en verse kruiden
Rijke ontmoeting van zachte kikkererwtenpuree en hartig vlees, verrijkt met een pijnboompitten.
Goudbruin in knoflook en citroen gebakken bloemkoolrozen met koriander.
In knoflookolie en koriander gebakken kippenvleugeltjes afgetopt met limoen.
Lamsschenkel met bot gemarineerd in een mengsel van kruiden geserveerd met een risotto van Freekeh
Langzaam gegaarde en stevig gekruide runder ribs geserveerd met een risotto van pompoen freekeh en een yoghurt munt dip
Hele Dorado uit de oven geserveerd met een heerlijke mix van groente
Gevulde aubergine uit de oven met tomaten, uien en paprika
Een heerlijke traktatie van knapperige filodeeglagen, gevuld met een mix van geurige noten
Een verrassend heerlijkheid van Riz Bhaleeb gemaakt van cocosmelk met rozijnen en gekarameliseerd met bruine suiker
Een verleidelijk zoet gebak van Vermicelli van bladerdeeg, rijkelijk gevuld met gesmolten kaas, overgoten met zoete siroop en bestrooid met gemalen pistachenoten
13
13
15
15
15
19
Geniet van de tijdloze elegantie van een Gin & Tonic zonder alcohol en een volle smaak.
Spa reine nog steeds Intens sprankelend:
Cointreau
St. Germain
DOM Benedictijner
Amaretto
Bailey’s
Salmari
Drambuie
Frangelico
Kahlua
Drank 43
Sambuca
Limoncello
De Kuyper Likeuren
Grand Marnier
© Copyright Restaurant Cedars 2025