Kies per tafel uw eigen rondreis door de Libanese keuken.
Kies per tafel uw eigen rondreis door de Libanese keuken.
Kies per tafel uw eigen rondreis door de Libanese keuken.
Een vezelrijke friszure salade van peterselie, uitjes, tomaten en bulgur met een hint van citroen.
Een vezelrijke friszure salade van peterselie, uitjes, tomaten en bulgur met een hint van citroen.
Een frisse salade met Halloumi en feta kaas, knapperige groente, munt en granaatappelmelasse.
Knapperige falafels op een bedje van gemengde rauwkost, verrijkt met een tahine dressing.
Een romige blend van kikkererwten en tahine met groente.
Een romige blend van kikkererwten en tahine met en Jalapenos
Een lichtpittige verleiding van geroosterde rode paprika’s, gekarameliseerde uien en walnoten, afgemaakt met een vleugje granaatappelmelasse.
Langzaam gekooke rolletjes van druivenbladeren gevuld met gekruide rijst.
Een rijke stoof van aubergine, tomaat, kikkererqten, en paprika, langzaam gegaard met knoflook en olijfolie
Rokerige gegrilde auberginepuree met groente, citroen en knoflook, afgewerkt met peterselie, granaatappel en extra vergine olijfolie
Knapperige goudbruine filodeegrolletjes gevuld met kaas
Krokant gebakken falafel, romige tahinesaus, tomaat, komkommer, ingelegde zuur en peterselie, strak gerold en in stukjes gesneden Libanees brood en afgewerkt met sumak.
In een citroenvormig exquise mengsel van fijngehakt lamsgehakt vermengd met bulgur en gekruid met Libanese 7 specerijen en pijnboompitten
Gegrilde gamba’ uit de oven in cen pittige mix van fijngehakte Knoflook, rode chil, afgewerkt met citroensaps oljfolie en verse
koriander
Knapperige deegdriehoekjes gevuld met spinazie, uit, walnoten, sumak en citroen
Een met gekruid gehakt royaal gevulde pita brood
2 spiesjes van gemarineerd lamsgehakt, gekruid met peterselie, ui en warme specerijen
Zachte spitskoolbladeren gevuld met rijst en gehakt en kruiden, langzaam gegaard in tomatensaus en afgewerkt met citroen en munt
Gegrilde halloumi-kaas geserveerd met rijpe tomaten, een perfecte combinatie van zoute kaas en zoete tomaten, op smaak gebracht met een vleugie olijfolie en verse kruiden
Rijke ontmoeting van zachte kikkererwtenpuree en hartig vlees, verrijkt met een pijnboompitten.
Goudbruin in knoflook en citroen gebakken bloemkoolrozen met koriander.
In knoflookolie en koriander gebakken kippenvleugeltjes afgetopt met limoen.
Libanees brood gevuld met gekruid gehakt en kaas, krokant gegrild en geserveerd met een frisse dip.
Krokant gebakken sardienen, goudbruin ui de pan, geserveerd met citroenpartjes en frisse kruiden
Lamsschenkel met bot gemarineerd in een mengsel van kruiden geserveerd met een risotto van Freekeh
Malse blokjes lamsvlees, gemarineerd in knoflook en Libanese kruiden
Gegrilde spies met gekruid lamsgehakt en aubergine, lamgzaam geroosterd en geserveerd met tomaat, uien en sivri
Geroosterde aubergine met tahine, tomatensaus, knoflook, krokante stukjes Libanees brood en pijnboompitten. afgewerkt met een vleugje olijfolie en granaatappel.
Dorado uit de oven geserveerd met een heerlijke mix van groente.
Malse kipfilet gemarineerd in citroen, knoflook en specerijen.
Langzaam gestoofde runderschenkel in een rijke saus van tomaat, knoflook en ui, verrijkt met aardappelm pompoen, Libanese 7-kruiden, afgewerkt en geserveerd met rijst.
Traditioneel Libanees ovengerecht van laagjes rijst, aubergine en gestoofd vlees, omgekeerd geserveerd voor een verrassende presentatie
Romige cheesecake verrijkt met tahin en een vleugje honing, op een krokante koekbodem en afgewerkt met geroosterde sesamzaadjes
Een heerlijke traktatie van knapperige filodeeglagen, gevuld met een mix van geurige noten
Traditioneel Libanees dessert van griesmeelpudding, romige slagroom en pistachenoten, subtiel geparfumeerd met oranjebloesem en rozenwater.
Warme chocoladecake met een zacht, vloeibare kern. Geserveerd met een bolletje vanille-ijs en een snufje poedersuiker.
Een verleidelijk zoet gebak van Vermicelli van bladerdeeg, rijkelijk gevuld met gesmolten kaas, overgoten met zoete siroop en bestrooid met gemalen pistachenoten
13
13
15
15
15
19
Geniet van de tijdloze elegantie van een Gin & Tonic zonder alcohol en een volle smaak.
Spa reine nog steeds Intens sprankelend:
Cointreau
St. Germain
DOM Benedictijner
Amaretto
Bailey’s
Salmari
Drambuie
Frangelico
Kahlua
Drank 43
Sambuca
Limoncello
De Kuyper Likeuren
Grand Marnier